Rekrutteringskonsert på Mathopen skole

I dag har skolekorpset presentert musikkinstrumenter for elevene på tredje, fjerde og femte trinn. Gunleik og Emil demonstrerte de ulike instrumentene på humoristisk vis.

Emil viser frem en klarinett og en tverrfløyte

Korpset ønsker seg nye medlemmer og dersom man vil begynne er det bare å ta kontakt med korpset. Enten gjennom https://mathopenskolesmusikkorps.no/kontakt/ eller via messenger her på siden eller via vår Facebook side https://www.facebook.com/msm1960.

Når man begynner i et korps er kanskje det vanskeligste valget hvilket instrument man vil spille på. I Mathopen bruker vi følgende instrumenter: Tverrfløyte, Klarinett, Saksofon, Kornett/Trompet, Trombone, Euphonium, Tuba og Slagverk. Innenfor slagverk spiller man på trommesett, forskjellige mindre instrumenter (perkusjon) og på klokkespill, xylofon og av og til piano (melodisk).

Når man begynner å spille velger man ofte et av de små instrumentene som kornett, fløyte, klarinett og saksofon og så kan man bytte til større instrumenter når man blir stor nok selv.

En viktig del av det å lære å spille et instrument er å lære å lese noter. Det er noe man kan ha stor glede av å kunne senere i livet uansett.

Det koster for øyeblikket ingenting å være med i en prøveperiode. Lurer du på om korpset er noe for deg er dette tidspunktet å prøve det ut!

Vi øver på Mathopen skole om torsdagene. Korpset er delt i aspiranter, juniorer og hovedkorpsmedlemmer. Alle får individuell instruksjon på sitt instrument.

Korps er gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *